Капитанът на Лутън Таун Том Локиър колабира по време на мача

...
Капитанът на Лутън Таун Том Локиър колабира по време на мача
Коментари Харесай

Капитанът на Лутън колабира по време на мач

Капитанът на Лутън Таун Том Локиър колабира по време на мача с от Висшата лига. Двубоят беше прекъснат в средата на второто полувреме при резултат 1:1.

Локиър получи здравна помощ на „ Виталити Стейдиъм “, след което беше изнесен на носилка. Двата отбора изчакаха 25 минути в съблекалните, след което реферът Саймън Хупър приключи дуела.

Локиър играе като централен бранител и е национал на Уелс. Капитанът на Лутън падна на тревата без да има прикосновение с различен състезател. Футболистите от двата състава незабавно се обърнаха за помощ към медицинските щабове. Той. Предишният беше през май тази година на „ Уембли “ по време на плейофите против Ковънтри за влизане във Висшата лига. След това капитанът на Лутън Таун се подложи на голям брой проби, които не демонстрираха нищо.

„ Медицинският ни щаб удостовери, че Том е получил сърдечен арест. Но в е положително и устойчиво положения в болничното заведение. Искаме да благодарим и на двата мецински щаба за помощта им. Искаме да благодарим и на всички за поддръжката, загрижеността и известията с обич за Локс “,.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР